Gratis fragt ved køb over 499 kr ⛟ 1-2 dages levering 🕒 14 dages returret ⭐⭐⭐⭐⭐ Kundetilfredshed

Returnering

Vores politik varer 14 dage fra modtagelse af pakken. Hvis der er gået 14 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en refusion eller udveksling.

For at være berettiget til retur, skal Produktet være ubrugt og i samme stand som du har modtaget det. Det skal også være i den originale emballage.


Følgende varer er undtaget fortrydelsesretten: Levering af forseglede varer, som af sundheds beskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt ved leveringen. Du mister din fortrydelsesret hvis du bryder forseglingen på disse varer.

Vi accepterer heller ikke produkter, der er intime eller hygiejneartikler, farlige materialer eller brandfarlige væsker eller gasser.

Yderligere ikke-returvarer:
Gavekort
Downloadbare softwareprodukter

Alle varer er omfattet af købelovens regler om fortrydelses- og returret på nettet, hvor du har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager din vare. Hvis du ønsker, at returnere en vare skal du meddele os, at du ønsker at fortryde købet.
Du skal sende din returpakke retur til os, uden unødig forsinkelse senest, 14 dage efter, at du har meddelt os du ønsker at fortryde dit køb.

Du kan også blot følge vejledningen for returnering, som er vedlagt i pakken.


Ombytning

Vi ombytter ikke til andre varer, men tilbagebetaler altid pengene for returvarer. Ønsker du en anden vare, skal du derfor gå ind i shoppen og bestille den. Dette gør vi for at sikre, at din vare leveres hurtigt, og matcher dit køb.

For at afslutte din returnering kræver vi en kvittering eller købs bevis.

Tilbagebetaling

Når vi har modtaget din returpakke og den er godkendt, vil vi hurtigst muligt behandle den og tilbagebetale dine penge. Du vil du få en kreditnota på mail, med en oversigt over tilbagebetalingen.

Refusion af returbeløbet vil finde sted indenfor 2-5 hverdage, i travle perioder kan der gå op til 14 dage.
Vi tilbagebetaler til samme konto, som der er betalt fra.


Er du i tvivl? Kontakt vores kundeservice på mail: info@stellaz.dk inden du sender varerne retur, så hjælper vi dig.