Gratis fragt ved køb over 499 kr ⛟ 1-2 dages levering 🕒 14 dages returret ⭐⭐⭐⭐⭐ Kundetilfredshed

Køb dametøj online

Tøj til piger og damer

Vores tøjvalg sender et signal om hvem vi er over for omverden. Her hos stellaz er vi klar over at det kan være svært at find tøj på nettet, derfor bestræber vi os på at bruge almindelig modeller så vores kunder får en realistisk fornemmelse af hvordan tøjet sidder. 

Elsker du tøj og at tage billeder?

Er du god til at tage stemningsbilleder? Vi er hele tiden på udkig efter flere smukke influencers som kan skabe gode stemningsbilleder som fremviser vores tøj. Billederne skal helst være af god kvalitet da de vil brugt som produktbilleder inde på vores online shop stellaz.dk. Har dette fanget din interesse? Så send os en mail hvor du fortæller lidt om dig selv på info@stellaz.dk

 Billigt tøj til kvinder

Stellaz.dk er en online butik som sælger tøj til piger og damer. Vi har åbent døgnet rundt, og du kan derfor handle på alle tider af døgnet. Vi har fri fragt hvis man køber varer for over 499,- 

Når varerne er lagt i indkøbskurven går man til kassen, hvor
leveringsadresse og forsendelse info udfyldes. Herefter kommer man videre til betalingen. Der kan vælges følgende betalingsformer: betalingskort, mobilepay eller delbetaling med viabill.

Levering

Vi leverer med GLS, postnord og DAO. Leveringstid er 2-3 hverdage. Ordren afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 13.